Trekker indekser ned oppdateringer?
Trekker indekser ned oppdateringer?

Video: Trekker indekser ned oppdateringer?

Video: Trekker indekser ned oppdateringer?
Video: Быстрее всех: как я первым добавил TensorBoard в свой скрипт RVC на Kaggle | RVC заиграл по новому | 2024, Kan
Anonim

1 svar. Database indekser lage database oppdateringer tregere og raskere på samme tid. Dette avhenger av Oppdater utsagn: Når du har en Oppdater på alle rader som Oppdater mytable set mycolumn = 4711 da indeks skapelsen vil ro ned de Oppdater , for det er litt ekstraarbeid som trenger tid.

Gjør indekser følgelig raskere oppdateringer?

Indekser har en kostnad for innsatser, oppdateringer , og sletter. Derby må gjøre arbeid for å vedlikeholde indekser . Hvis du Oppdater en tabell, må systemet vedlikeholde disse indekser som er på kolonnene som er oppdatert . Så har mye av indekser kan fort deg velg utsagn, men treg innsettinger, oppdateringer , og sletter.

hvordan påvirker indekser sett inn oppdatering og slett ytelse? En generell tommelfingerregel er at jo flere indekser du har på et bord, jo tregere SETT INN , OPPDATER og SLETT operasjoner vil være. Dette er grunnen til å legge til indekser til opptreden er en avveining, og må balanseres riktig. Ja, det gjør det absolutt påvirke ytelsen til INSERTUPDATEDELETE operasjoner.

På samme måte kan man spørre seg, bremser indekser innsatsen?

1 svar. Indekser og begrensninger vil trege innlegg fordi kostnadene for å sjekke og vedlikeholde disse ikke er gratis. Overhead kan bare bestemmes med isolert ytelsestesting.

Hvordan påvirker indekser databaseytelsen?

Indekser er datastrukturer som lar deg raskt velge og sortere radene i en database bord. Hvis for eksempel tabellene dine ofte blir truffet av INSERT, UPDATE, eller DELETE-setninger, vil ytelse kunne slippe fordi indekser må endres etter disse operasjonene.

Anbefalt: