Hva er spleisemetode i JavaScript?
Hva er spleisemetode i JavaScript?

Video: Hva er spleisemetode i JavaScript?

Video: Hva er spleisemetode i JavaScript?
Video: Hva er best av iskrem og trening? 2024, Kan
Anonim

JavaScript Array skjøte () Metode

De skjøte () metode legger til/fjerner elementer til/fra en matrise, og returnerer det eller de fjernede elementene. Merk: Dette metode endrer den opprinnelige matrisen.

Med tanke på dette, hva er spleis i JavaScript?

skjøte () Metode. The Array. skjøte () metode er en innebygd metode i JavaScript som brukes til å endre innholdet i en matrise ved å fjerne de eksisterende elementene og/eller ved å legge til nye elementer. Denne parameteren er indeksen som begynner å modifisere matrisen (med origo på 0).

Videre, hvordan bruker jeg skivemetoden i JavaScript? JavaScript String skive () metode De skive () metode trekker ut deler av en streng og returnerer de utpakkede delene i en ny streng. Bruk start- og sluttparametrene for å spesifisere delen av strengen du vil trekke ut. Det første tegnet har posisjon 0, det andre har posisjon 1, og så videre.

Følgelig, hvordan fungerer spleise i JavaScript?

  1. Metoden splice() returnerer det/de fjernede elementet/elementene i en matrise og slice()-metoden returnerer det/de valgte elementet/elementene i en matrise, som et nytt matriseobjekt.
  2. Splice()-metoden endrer den opprinnelige matrisen og slice()-metoden endrer ikke den opprinnelige matrisen.
  3. Metoden splice() kan ta n antall argumenter:

Hva er forskjellen mellom skive og skjøt?

Ovenfor er major forskjell mellom skjøt og skive metode. De skjøte ()-metoden returnerer de fjernede elementene i en array. De skive ()-metoden returnerer de valgte elementene i en array, som et nytt array-objekt. De skjøte () metoden endrer den opprinnelige matrisen og skive ()-metoden endrer ikke den opprinnelige matrisen.

Anbefalt: