Trenger en fotocelle en nøytral?
Trenger en fotocelle en nøytral?

Video: Trenger en fotocelle en nøytral?

Video: Trenger en fotocelle en nøytral?
Video: CARA MERAKIT PHOTOCELL DAN KONTAKTOR 2024, April
Anonim

De behov for fotoceller de nøytral for å betjene den interne svitsjen.

Også spurt, hvordan kobler jeg en fotocelle?

FORSIKTIG: SVART METALLTRÅD ER 120 VOLTS, SÅ SLÅ AV BRYTEREN ELLER KRETSBRYTEREN. Koble sensoren er svart metalltråd til svart metalltråd kommer fra huset. Koble rød sensor metalltråd til lys er svart metalltråd . Koble alle 3 hvite ledninger (fra hus, fra sensor og fra lys) sammen.

På samme måte, vil LED-pærer fungere med fotoceller? Selv om jeg bare har ett datapunkt, ser det ut til at det LED-er anbefales ikke for inventar med fotoceller fordi strømmen hele tiden flyter gjennom pærer . Dette er fordi fotocelle krever litt energi for å finne ut når det er dagslys og når det er natt.

Med dette i øyesyn, kan én fotocelle kontrollere flere lys?

Et enkelt bilde kontroll enhet kan slå av og på flere inventar på en krets. Dette betyr deg kan ha en fotocelle på den nord- eller sørvendte veggen til en bygning som kontroller alle veggpakker, parkeringsplass lys , eller annet utendørs inventar for plassen.

Hvordan kobler du en fotocelle til en kontaktor?

Bryt kretsen din, L N E gjennom din kontaktor . Koble en permanent strøm og en nøytral fra forsyningen til spolen din (Al + A2), og bruk deretter brytermatingen til din fotocelle fra A1, og slå på metalltråd til den byttet fase av din kontaktor laste. Denne skal nå åpnes når det er lyst, lukkes når det er mørkt.

Anbefalt: