Vil en hjelpesnor fungere for beats?
Vil en hjelpesnor fungere for beats?

Video: Vil en hjelpesnor fungere for beats?

Video: Vil en hjelpesnor fungere for beats?
Video: What is an AUX cable? 2024, April
Anonim

Den eneste gangen du vil bruke dem er når du har en annen tilkobling for hunnkontakten; du dytter ikke dem inn i hodetelefonene dine. de beats hodetelefoner har en aux hull.. standard aux kabler er universelle og passer til alle vanlige aux åpning.

Kan du da bruke hvilken som helst aux-ledning for Beats-hodetelefoner?

Vanlig hjelpeledning passer ikke inn beats studio hodetelefoner . De hodetelefoner enden av kabelen er designet for å flushe med rammen / koppen, så alternative kabler kan ikke brukes.

Har beats også en mikrofon? Det er imidlertid verdt å merke seg at hodetelefonens interne batteri må ha noe kostnad for at hodetelefonene skal fungere, trådløse eller kablet. Som andre stereo Bluetooth-hodetelefoner har denne modellen en innebygd mikrofon , og jeg trodde det Beats Trådløst fungerte veldig bra som et trådløst hodesett for mobiltelefonsamtaler.

Også for å vite, hva slags lader bruker beats?

Plugg mikro-USB-kabelen inn i mikroporten under den venstre ørekoppen. Koble den andre enden til en USB-port på datamaskinen eller annen USB lader enhet. Typisk ladetid på et tomt batteri tar 1 time.

Hvor lang er Beats-ledningen?

Beskrivelse. Nyt musikken din ved å bruke denne Beats av Dr. Dre SLÅR KABEL RØD kabel , som har et 3,5 mm-grensesnitt for enkel tilkobling av en rekke lydkomponenter. 4,5'eren lengde muliggjør allsidig plassering for å møte dine behov.

Anbefalt: