Hva er en Buildspec Yml?
Hva er en Buildspec Yml?

Video: Hva er en Buildspec Yml?

Video: Hva er en Buildspec Yml?
Video: Как развернуть на AWS ECS/Fargate (без сервера) | Рэй Богман | Онлайн-конференция GoPWA 2024, Kan
Anonim

EN bygge spesifikasjoner er en samling av byggekommandoer og relaterte innstillinger, i YAML format, som CodeBuild bruker for å kjøre en build.

Med tanke på dette, hva er CodeBuild-artefakter?

AWS:: CodeBuild ::Prosjekt Gjenstander . Gjenstander er en eiendom til AWS:: CodeBuild ::Prosjektressurs som spesifiserer utdatainnstillinger for gjenstander generert av en AWS CodeBuild bygge.

For det andre, hva er AWS CodePipeline? AWS CodePipeline er et Amazon Web Services-produkt som automatiserer programvaredistribusjonsprosessen, slik at en utvikler raskt kan modellere, visualisere og levere kode for nye funksjoner og oppdateringer.

Videre, hva er AWS CodeBuild?

AWS CodeBuild er en fullstendig administrert kontinuerlig integrasjonstjeneste som kompilerer kildekode, kjører tester og produserer programvarepakker som er klare til å distribueres. Med CodeBuild , trenger du ikke å klargjøre, administrere og skalere dine egne byggeservere.

Hva er AppSpec Yml?

Applikasjonsspesifikasjonsfilen ( AppSpec fil) er en YAML -formatert eller JSON-formatert fil som brukes av CodeDeploy for å administrere en distribusjon. Navnet på AppSpec fil for en EC2/On-Premises-distribusjon må være appspes . yml . Navnet på AppSpec fil for en Amazon ECS- eller AWS Lambda-distribusjon må være appspes.

Anbefalt: