Hva er Cssom?
Hva er Cssom?

Video: Hva er Cssom?

Video: Hva er Cssom?
Video: Hva er best av iskrem og trening? 2024, April
Anonim

CSSOM står for CSS Object Model. Det er i utgangspunktet et "kart" over CSS-stilene som finnes på en nettside. Det er mye som DOM, men for CSS i stedet for HTML. De CSSOM kombinert med DOM brukes av nettlesere for å vise nettsider.

Hvordan lages DOM på denne måten?

Hvordan er DOM opprettet (og hvordan ser det ut)? De DOM er en objektbasert representasjon av HTML-kildedokumentet. Det har noen forskjeller, som vi skal se nedenfor, men det er i hovedsak et forsøk på å konvertere strukturen og innholdet i HTML-dokumentet til en objektmodell som kan brukes av ulike programmer.

Vet også, hva er CSS DOM? Om DOM EN DOM har en trelignende struktur. Hvert element, attributt og tekst i markup-språket blir en DOM node i trestrukturen. Å forstå DOM hjelper deg med å designe, feilsøke og vedlikeholde din CSS fordi det DOM er hvor din CSS og dokumentets innhold møtes.

Deretter kan man også spørre, hvordan fungerer nettlesergjengivelse?

Når en nettside er lastet inn, nettleser leser først TEXT HTML og konstruerer DOM Tree fra det. Deretter behandler den CSS enten den er innebygd, innebygd eller ekstern CSS og konstruerer CSSOM-treet fra den. Etter at disse trærne er konstruert, konstruerer den Gjengi -Tre fra det.

Hva er en nettleser-DOM?

Dokumentobjektmodellen ( DOM ) er et programmeringsgrensesnitt for HTML- og XML-dokumenter. De DOM er en objektorientert representasjon av nettsiden, som kan endres med et skriptspråk som JavaScript. W3C DOM og WHATWG DOM standarder er implementert i de fleste moderne nettlesere.

Anbefalt: