Innholdsfortegnelse:

Hva brukes TypeORM til?
Hva brukes TypeORM til?

Video: Hva brukes TypeORM til?

Video: Hva brukes TypeORM til?
Video: 🚀 RUTUBE og PUNKT. RUTUBA-utvikling på 5 timer *UTEN VANN* [Neste / React / Nest / PostgreSQL / Red 2024, Kan
Anonim

TypeORM er en ORM som kan kjøres i NodeJS, Browser, Cordova, PhoneGap, Ionic, React Native, NativeScript, Expo og Electron-plattformer og kan være brukt med TypeScript og JavaScript (ES5, ES6, ES7, ES8).

Vet også hvordan jeg installerer TypeORM?

Installasjon

  1. Installer npm-pakken: npm install typeorm --save.
  2. Du må installere reflect-metadata shim: npm install reflect-metadata --save. og importer det et sted på det globale stedet for appen din (for eksempel i app.ts): importer "reflekt-metadata";
  3. Du må kanskje installere nodetyper: npm install @types/node --save.

For det andre, hva er Sequelize? Oppfølger er en løftebasert ORM for Node. js. Oppfølger er lett å lære og har dusinvis av kule funksjoner som synkronisering, assosiasjon, validering osv. Den har også støtte for PostgreSQL, MySQL, MariaDB, SQLite og MSSQL. Jeg antar at du har startet en eller annen form for SQL-databasetjeneste på maskinen din.

Bare så, hva er Type ORM?

Objektrelasjonell kartlegging ( ORM , O/RM og O/R kartleggingsverktøy) i informatikk er en programmeringsteknikk for å konvertere data mellom inkompatible type systemer som bruker objektorienterte programmeringsspråk. Dette skaper faktisk en "virtuell objektdatabase" som kan brukes fra programmeringsspråket.

Hvordan bruker jeg TypeORM?

Eksempel på hvordan du bruker TypeORM med TypeScript

  1. klonedepot.
  2. kjøre npm i.
  3. rediger ormconfig.json og endre databasekonfigurasjonen (du kan også endre en databasetype, men ikke glem å installere spesifikke databasedrivere)
  4. kjøre npm start.
  5. Nyt!

Anbefalt: