Hva er bruken av Lenovo Vantage?
Hva er bruken av Lenovo Vantage?

Video: Hva er bruken av Lenovo Vantage?

Video: Hva er bruken av Lenovo Vantage?
Video: Lenovo Vantage Overview 2024, Kan
Anonim

Lenovo Vantage (erstatte Lenovo Companion) er en app som holder enheten i gang og hjelper deg å gjøre mer med PC-en. Smarte innstillinger: Justerer automatisk lyden og skjermen din basert på hvilke apper som brukes brukt.

Herav, hva er Lenovo Vantage Technology?

Lenovo Vantage-teknologi er et sett med programverktøy som gjør det mulig for brukere å utføre vedlikeholds- og optimaliseringsoppgaver på sine stasjonære datamaskiner eller bærbare datamaskiner. LenovoVantage-teknologi er designet for bærbare datamaskiner og datamaskiner under Lenovo merke. Disse inkluderer IBM ThinkPad og ThinkVantage modeller.

Hvordan stopper jeg popup-vinduer på min Lenovo? Noen kunder vil kanskje deaktivere denne funksjonen, og det er enkelt å gjøre:

  1. Klikk for å åpne Windows-startmenyen i nedre venstre hjørne av skjermen.
  2. Velg "Alle programmer"
  3. Velg "Idénotater"
  4. Velg Aktiver / Deaktiver.
  5. En dialogboks åpnes. Velg alternativknappen "deaktiver" varsler.
  6. Velg "OK" for å lukke boksen.

Så kan jeg fjerne Lenovo Vantage?

De Lenovo Vantage app er en Microsoft UWP-app, siden den er tilgjengelig i Microsoft Store og gjør dukker ikke opp for deg i Program og funksjoner. Veien til avinstallere en Microsoft Store-app er å finne den i Start-menyen, høyreklikk deretter på ikonet og velg Avinstaller fra hurtigmenyen som deretter dukker opp.

Kan jeg avinstallere Lenovo-programmer?

Lenovo datamaskiner leveres forhåndsinstallert med programvare som du kanskje ikke trenger. Velg programvare som du vil avinstallere . Klikk på " Avinstaller "-knappen øverst og klikk "Ja" for å bekrefte handlingen. Følg instruksjonene på skjermen for å avinstallere thebloatware.

Anbefalt: