Hva er brukerens globale område i Oracle?
Hva er brukerens globale område i Oracle?

Video: Hva er brukerens globale område i Oracle?

Video: Hva er brukerens globale område i Oracle?
Video: OPERA PMS - Oracle Hospitality elearning | 11. Accounts Receivables 2024, Kan
Anonim

De Bruker globalt område (UGA) er minne som brukes for en økt, i motsetning til prosessen Globalt område (PGA) som brukes for en server (= bruker ) prosess. I et dedikert servermiljø tildeles UGA fra PGA, i et delt servermiljø tildeles det fra SGA (se LargePool).

På samme måte spør folk, hva er System Global Area i Oracle?

De System globalt område ( SGA ) er en gruppe delte minnestrukturer, kjent som SGA komponenter, som inneholder data og kontrollinformasjon for én Oracle Databaseforekomst. De SGA deles av alle server- og bakgrunnsprosesser. Eksempler på data som er lagret i SGA inkludere bufrede datablokker og delt SQL områder.

Foruten ovenfor, hva er privat SQL-område i Oracle? De privat område inkluderer bindingsdata, kjøretidsbuffere, markører, vertsvariabler og andre kontrollstrukturer som er spesifikke for brukeren. Separasjonen av SQL-områder muliggjør Oracle SQL for å forbli fullt gjeninntredende og gjenbrukbare samtidig som det tillater samtidig utførelse av evt SQL uttalelse.

Med tanke på dette, hva er delt minne i Oracle?

Et system globalt område (SGA) er en gruppe av delt minne strukturer som inneholder data og kontrollinformasjon Oracle databaseforekomst. Hvis flere brukere er koblet til samme instans samtidig, er dataene i instansens SGA delt blant brukerne.

Hva brukes Oracle PGA til?

Programmets globale område ( PGA ) er en privat minneregion som inneholder data og kontrollinformasjon for en serverprosess. Oracle Databasen leser og skriver informasjon i PGA på vegne av serverprosessen.

Anbefalt: