Hva er hendelsesdrevet i NodeJS?
Hva er hendelsesdrevet i NodeJS?

Video: Hva er hendelsesdrevet i NodeJS?

Video: Hva er hendelsesdrevet i NodeJS?
Video: 🅚 бороться с соперницами/соперниками с помощью магии - 2 2024, Kan
Anonim

Per definisjon, NodeJS er en begivenhet - kjørt ikke-blokkerende kjøretidsmiljø for JavaScript som har blitt veldig populært på serversiden. Dette er fordi Nodejs har en begivenhet - kjørt arkitektur som er i stand til asynkron I/O.

Med tanke på dette, hva er hendelsesdrevet programmering som følges i node JS?

Begivenhet - Drevet programmering er et begrep som ganske enkelt brukes når det refereres til flyten av arrangementer enten med et klikk, last og så videre. EDP er svært viktig når det kommer til dagens vanligste programmering språk som java og c#. I Node . js , en hendelsesdrevet prosessen brukes.

På samme måte, hva er hendelser i Nodejs? Node. js hendelser

  • Hendelser i Node. js. Hver handling på en datamaskin er en hendelse.
  • Hendelsesmodul. Node. js har en innebygd modul, kalt "Events", hvor du kan opprette, avfyre og lytte etter dine egne hendelser.
  • EventEmitter-objektet. Du kan tilordne hendelsesbehandlere til dine egne hendelser med EventEmitter-objektet.

Deretter kan man også spørre, hva er hendelsesdrevet programmeringsnode?

Begivenhet - Drevet programmeringsnode . js bruker arrangementer tungt og det er også en av grunnene til det Node . js er ganske rask sammenlignet med andre lignende teknologier. Så snart som Node starter serveren sin, den starter ganske enkelt variablene sine, deklarerer funksjoner og venter deretter på begivenhet å oppstå.

Hva er bruken av EventEmitter i node JS?

De EventEmitter er en modul som forenkler kommunikasjon/interaksjon mellom objekter i Node . EventEmitter er kjernen i Node asynkron hendelsesdrevet arkitektur. Mange av Nodes innebygde moduler arver fra EventEmitter inkludert fremtredende rammeverk som Express. js.

Anbefalt: