Hva er en innsettingsavvik?
Hva er en innsettingsavvik?

Video: Hva er en innsettingsavvik?

Video: Hva er en innsettingsavvik?
Video: Nail Insertion to Address Limb Length Discrepancy 2024, Kan
Anonim

An Sett inn anomali oppstår når visse attributter ikke kan være det satt inn inn i databasen uten tilstedeværelse av andre attributter. For eksempel er dette det motsatte av sletting anomali - vi kan ikke legge til et nytt emne med mindre vi har minst én student påmeldt på emnet.

Følgelig, hva er en sletteanomali?

Slettingsavvik . EN sletteanomali oppstår når du slette en post som kan inneholde attributter som ikke bør slettes. Hvis vi for eksempel fjerner informasjon om den siste kontoen i en filial, for eksempel konto A-101 ved Downtown-filialen i figur 10.4, forsvinner all filialinformasjon.

På samme måte, hva er de 3 anomaliene? Det er tre typer data Anomalier : Oppdater Anomalier , Innsetting Anomalier , og Sletting Anomalier.

Her, hva er uregelmessighetene i DBMS?

Disse problemene oppstår fra relasjoner som er generert direkte fra brukervisninger kalles anomalier . Det finnes tre typer anomalier : oppdatering, sletting og innsetting anomalier . En oppdatering anomali er en datainkonsekvens som skyldes dataredundans og en delvis oppdatering.

Hvordan forhindrer du dataavvik?

Til forhindre disse problemene, kan du normalisere databasestrukturen. Normalisering innebærer vanligvis å dele en databasetabell i to enklere tabeller. Modifikasjon anomalier kalles slik fordi de er generert ved å legge til, endre til eller slette data fra en databasetabell.

Anbefalt: