Kan du male mahogni terrassebord?
Kan du male mahogni terrassebord?

Video: Kan du male mahogni terrassebord?

Video: Kan du male mahogni terrassebord?
Video: Male dør | trin-for-trin 2024, Kan
Anonim

Imidlertid siden mahogni er ekte tre, dette terrassebord gjør det krever årlig vedlikehold, som å behandle den med beis eller maling . Den røde fargen på mahogni terrassebord er det som gjør den unik. Ved behandling mahogni terrassebord , du gjør trenger å maling eller beis de utvendige overflatene for å forlenge levetiden til treverket.

Vet også, kan du flekke mahogni terrassebord?

Mange dekk flekker er for sterkt pigmenterte til å trenge inn i mahogni , og etterlater den sårbar og risikerer flekk feil. Det er best å bruke en penetrerende olje flekk at vil suge inn i treporene for å gi en mahogni dekk best mulig beskyttelse.

Vet også, hvilken maling kan jeg bruke på terrassebord? DE BESTE DEKKMALINGENE

  1. Firmtread Anti-Slip Coat. Beste terrassemaling: nyt nyfargede terrassebord med alle fordelene til et sklisikkert belegg.
  2. Owatrol terrassemaling.
  3. Cuprinol Less Mess Gjerdepleie.
  4. Ronseal Decking Rescue Paint.
  5. Cuprinol 2,5 liter hageskjermer.

På samme måte kan man spørre seg, hvordan bevarer du et mahognydekk?

Bruk en Dekk renere og myk børste for å rense bort eventuelle flekker av mugg eller andre flekker. Når fargen blekner og noen dråper vann spredte seg på Dekk synke ned i treet i stedet for å perle opp, er det på tide å påføre et nytt lag penetrerende olje.

Hvor lenge varer mahogniterrasser?

Både ipe og mahogni har veldig lang levetid. De kan variere fra 20-40+ år hvis Dekk eiere tar riktig vare på for å maksimere dekk liv. Dette er imidlertid avhengig av understrukturen din.

Anbefalt: