Er kotlin den nye Java?
Er kotlin den nye Java?

Video: Er kotlin den nye Java?

Video: Er kotlin den nye Java?
Video: Что нужно Android разработчику? #айти #java #kotlin 2024, Kan
Anonim

Google annonserte offisiell støtte for Kotlin på Android på Google I/O 2017, og starter med Android Studio 3.0 Kotlin er innebygd i Android-utviklingsverktøysettet. Kotlin kompilerer til samme bytekode som Java , samvirker med Java klasser på naturlige måter, og deler sitt verktøy med Java.

Dessuten, kommer kotlin til å erstatte Java?

Kotlin kompilerer til bytekode som kjører på JVM; det kommer an på Java Klassebibliotek. Deres interoperabilitet innebærer Java er ikke går å være erstattet . Videre indikerte kunngjøringen hos Google I/O at Kotlin legges til Android-økosystemet, og ikke erstatte Java.

Foruten ovenfor, er kotlin enklere enn Java? Det er definitivt en bratt læringskurve med Kotlin . Den svært kortfattede syntaksen, selv om den er en stor fordel, krever litt læring på forhånd. Kotlin viser en langsommere kompileringshastighet enn Java i de fleste tilfeller, selv om den slår Java i noen få tilfeller.

Med tanke på dette, er kotlin en Java?

Kotlin er et tverrplattform, statisk skrevet, generell programmeringsspråk med typeslutning. Kotlin er designet for å fungere fullt ut med Java , og JVM-versjonen av standardbiblioteket avhenger av Java Klassebibliotek, men typeinferens lar syntaksen være mer kortfattet.

Er kotlin bedre enn Java for Android?

Kotlin er et statisk skrevet programmeringsspråk for Java Virtual Machine (JVM) og JavaScript. Beskrevet som et generelt språk, Kotlin introduserer funksjonelle funksjoner for å støtte Java interoperabilitet. Ved hjelp av Kotlin med Java reduserer overdreven boilerplate-kode, noe som er en stor gevinst for Android utviklere.

Anbefalt: