Innholdsfortegnelse:

Hva er Dell Boomi-molekylet?
Hva er Dell Boomi-molekylet?

Video: Hva er Dell Boomi-molekylet?

Video: Hva er Dell Boomi-molekylet?
Video: Дерзкая пилотага по ДРЕВНИМ технологиям - часть 1 2024, April
Anonim

De Dell Boomi Molecule er en én-leietaker, klynget kjøretid som kjører separat fra plattformen, slik at flere prosesser kan kjøres samtidig. De Boomi molekyl kan distribueres på tvers av flere servere for å forbedre lastbalansering og sikre høy tilgjengelighet for virksomhetskritiske integrasjonsprosesser.

Hva er Dell Boomi Atom i forhold til dette?

An Atom er en lett, dynamisk kjøretidsmotor laget med patentsøkt teknologi, Boomi-atomer inneholder alle komponentene som kreves for å utføre en integrasjonsprosess. Den inneholder alle komponentene (koblinger, transformasjonsregler, forretnings-/behandlingslogikk) som kreves for å utføre prosesser.

Videre, er boomi et ETL-verktøy? Kjøpt av Dell i 2010, Boomi tilbyr en integrasjonsplattform som en tjeneste (iPaaS) som inkluderer ETL evner. De Boomi plattformen har høy fleksibilitet med muligheten til å integrere både skybaserte og lokale data og applikasjoner, og den støtter sanntids-, hendelsesbasert og batch-behandling.

Med tanke på dette, hvordan fungerer Dell Boomi?

Dell Boomi AtomSphere er en on-demand multi-tenant skyintegrasjonsplattform for tilkobling av sky og lokale applikasjoner og data. Plattformen gjør det mulig for kunder å designe skybaserte integrasjonsprosesser kalt Atoms og overføre data mellom sky- og lokale applikasjoner.

Hvordan installerer jeg min Dell Boomi?

Installere Atom

  1. Last ned atom-installasjonsprogrammet fra Bygg-siden eller fra Atom Management-skjermen i kontoen. Velg 32 eller 64 bit versjon.
  2. Kopier installasjonsskriptet til serveren.
  3. Endre brukere til "boomi"-brukeren opprettet ovenfor, og utfør skriptet.
  4. Velg katalogen for installasjonen.

Anbefalt: