Hvilken bryter brukes i trappeledninger?
Hvilken bryter brukes i trappeledninger?

Video: Hvilken bryter brukes i trappeledninger?

Video: Hvilken bryter brukes i trappeledninger?
Video: Staircase light Wiring Explained | Use of two way switches | PhaseNeutral 2024, Kan
Anonim

2-veis Veksling Applikasjoner og bruksområder

Det er det meste brukes i trappeledninger hvor en lyspære kan styres ( Bytte om PÅ / Bytte om AV) fra forskjellige steder, uansett om du er i den øvre eller nedre delen av trappen.

Deretter kan man også spørre, hva er trappebryter?

Trapp ledninger er en vanlig flerveis veksling eller toveis lys veksling forbindelse; en lys to brytere ledninger. Det vil si å betjene lasten fra separate posisjoner som over eller under trapp , fra innsiden eller utsiden av et rom, eller som en toveis seng bytte om , etc.

Videre, hvilken farge er den vanlige ledningen? Den "vanlige" er den "nøytrale" eller "jordede" ledningen, avhengig av type krets. I vanlig ledningsnett for boliger i USA har du en svart "varm" ledning, en hvit "nøytral" eller "vanlig" ledning, og en grønn eller bar "jord" ledning.

På samme måte, hvor brukes toveisbrytere?

2 måte å bytte betyr å ha to eller mer brytere på forskjellige steder for å kontrollere én lampe. De er kablet slik at driften av enten bytte om vil kontrollere lyset. Dette arrangementet finnes ofte i trapper, med en bytte om ovenpå og en bytte om nede eller i lange ganger med en bytte om i hver ende.

Hvorfor kalles det 3-veis bryter?

Meningen med en tre - Veibytte Navnet "tre- vei " er ved første øyekast litt forvirrende. Begrepet refererer til det faktum at det er tre forskjellige måter bytte om vippespaker kan ordnes: begge vippespakene opp, begge vippespakene ned, eller vippespakene i motsatte posisjoner.

Anbefalt: