Innholdsfortegnelse:

Hva er bassengmedlem i f5?
Hva er bassengmedlem i f5?

Video: Hva er bassengmedlem i f5?

Video: Hva er bassengmedlem i f5?
Video: NEED FOR SPEED NO LIMITS (OR BRAKES) 2024, Kan
Anonim

EN medlem av bassenget er et logisk objekt som representerer en fysisk node på nettverket. Når du har tildelt en basseng til en virtuell server, den BIG-IP systemet dirigerer trafikk som kommer inn på den virtuelle serveren til en medlem av det basseng.

Herav, hvordan legger jeg noen til bassenget mitt i f5?

Legger til noder

  1. Fra f5-hjemmesiden klikker du på Lokal trafikk > Bassenger > Bassengliste.
  2. Klikk på fanen Medlemmer.
  3. Klikk på Legg til.
  4. Klikk på Nodeliste.
  5. Fra rullegardinlisten Adresse klikker du for å velge noden du vil legge til i bassenget.
  6. Skriv inn serviceportnummeret.
  7. Behold standardkonfigurasjonene.
  8. Klikk på Ferdig.

hvordan er et medlem annerledes enn en node i f5? De forskjell mellom a node og et basseng medlem er det a node er kun angitt av enhetens IP-adresse (10.10. 10.10), mens angivelse av en pool medlem inkluderer en IP-adresse og en tjeneste (som 10.10. Like pool medlemmer , noder kan assosieres med helsemonitorer som en måte å bestemme serverstatus på.

Hva er node f5 derav?

EN node er et logisk objekt på lastbalanseren som identifiserer IP-adressen til en fysisk ressurs på nettverket. Du kan eksplisitt opprette en node , eller du kan instruere Local Traffic Manager til å opprette en automatisk når du legger til et bassengmedlem i en lastbalanseringspool.

Hva er OneConnect og fordelene med f5?

OneConnect ™ er en funksjon av BIG-IP LTM-system som forbedrer nettapplikasjonsytelsen og reduserer serverbelastningen ved å redusere de samtidige tilkoblinger og tilkoblingshastighet på back-end-servere.

Anbefalt: