Hvordan kompileres og kjøres Java?
Hvordan kompileres og kjøres Java?

Video: Hvordan kompileres og kjøres Java?

Video: Hvordan kompileres og kjøres Java?
Video: Java On Conference 2022, JDK 19, Spring Framework 6 и Spring Boot 3 [Новости MJC #11] 2024, Kan
Anonim

I Java , programmer er det ikke kompilert til kjørbare filer; de er kompilert inn i bytekode (som diskutert tidligere), som JVM ( Java Virtual Machine) kjøres deretter under kjøring. Java kildekoden er kompilert inn i bytekode når vi bruker javac kompilator . Når bytekoden er løpe , må den konverteres til maskinkode.

Her, hvordan er Java kompilert?

Java er en kompilert programmeringsspråk, men heller enn kompilere rett til kjørbar maskinkode, det kompilerer til en mellomliggende binær form kalt JVM-bytekode. Bytekoden er da kompilert og/eller tolket til å kjøre programmet.

Man kan også spørre hva som skjer ved kompilering i Java? Under kompileringstid , java kompilatoren (javac) tar kildefilen. java fil og konverter den til bytecode. klassefil.

Ganske enkelt, hvorfor Java er både kompilator og tolk?

De java tolk leser den kompilerte bytekoden og konverterer den til maskinkode for kjøring. Du kan kode programmet på hvilken som helst plattform og java tolk vil ta seg av å konvertere koden din til passende maskinkode ved å bruke JVM. Det er hvorfor java er begge deler sammensatt og tolket språk.

Er JVM en kompilator?

JVM er der den kompilerte bytekoden kjøres (kjører). JVM inneholder noen ganger en Just in time kompilator (JIT) hvis jobb er å konvertere bytekode til innebygd maskinkode. EN kompilator er et program for å utføre analyse på første nivå, konvertering av koden til det kjørbare formatet.

Anbefalt: