Hva er augmented reality-annonsering?
Hva er augmented reality-annonsering?

Video: Hva er augmented reality-annonsering?

Video: Hva er augmented reality-annonsering?
Video: 7 ways to use AR in marketing 2024, Kan
Anonim

Utvidet virkelighet annonser er oppslukende, noe som betyr at de hjelper markedsførere med å skape en viss følelsesmessig forbindelse med kundene. I motsetning til bilder eller bannere, for eksempel, er AR-annonser interaktive og naturtro: forbrukere kan se og til og med samhandle med dem. Ingen tvil om at de fleste kunder vil velge en AR annonse.

Med tanke på dette, hva er AR-annonsering?

AR-annonsering er en mobil annonse enhet som bruker smarttelefonkameraet til å legge 3D-elementer, som spillkarakterer og scenarier fra det annonserte spillet, over på brukerens virkelige omgivelser. AR-annonser kan kjøre på både iOS- og Android-trafikk i appen, innenfor belønnede video- og displayplasseringer.

Deretter er spørsmålet, hva er utvidet virkelighetseksempel? Utvidet virkelighet Apper er programvareapplikasjoner som slår sammen det digitale visuelle (lyd og andre typer også) innhold til brukerens virkelige miljø. Noen andre populære eksempler av AR-apper inkluderer AcrossAir, Google Sky Map, Layar, Lookator, SpotCrime, PokemonGo osv.

Med tanke på dette, hva er augmented reality-markedsføring?

Utvidet virkelighet (AR) er en ny trend innen markedsføring og salgsstrategier, en som lar merkevarer gi sine kunder unike opplevelser med bekvemmeligheten av å benytte seg av sine mobile enheter.

Hvorfor har utvidet virkelighet blitt viktig for annonsører?

La oss se hvilke fordeler AR har til markedsførere og annonsører . Den første og den mest viktig fordelen med AR annonser er at de bidrar til å skape en viss følelsesmessig forbindelse med kundene. Dette bygger en følelsesmessig forbindelse, øker merkevarebevisstheten og oppmuntrer kunder til å foreta kjøp.

Anbefalt: