Er Netflix en innebygd app?
Er Netflix en innebygd app?

Video: Er Netflix en innebygd app?

Video: Er Netflix en innebygd app?
Video: CAMPING in Rain STORM - Perfect Car Tent 2024, Kan
Anonim

EN innfødt app er en smarttelefon applikasjon utviklet spesielt for en mobil operativsystem (tenk Objective-C eller Swift for iOS vs. Java for Android ). Eksempler inkluderer Amazon, Evernote og Netflix , hver med et høyt brukernivå app erfaring.

Også å vite er, hvilken type app er Netflix?

Netflix streaming programvare lar deg umiddelbart se innhold fra Netflix gjennom en hvilken som helst Internett-tilkoblet enhet som tilbyr Netflix-appen , inkludert smart-TVer, spillkonsoller, strømmemediespillere, set-top-bokser, smarttelefoner og nettbrett.

Vet også, bruker Netflix react native? Viser seg, React Native er faktisk et flott rammeverk på tvers av plattformer for å utvikle mobilapper. Faktisk, Reager er så flott at gigantiske selskaper liker Netflix har til og med begynt ved hjelp av den.

Bare så, kan jeg se Netflix uten appen?

Så langt som jeg kan si, nei. Du kan logg inn på siden med en mobil nettleser og se deg rundt, men det vil insistere på å lansere app til se hva som helst.

Har Netflix en app?

Android , Apple og Windows 7 mobilenhetseiere kan alle får tilgang til Netflix mobil app . Imidlertid søknaden har kommet under ild i det siste for sine relativt begrensede Android utgivelse. Bare en håndfull Android systemer kan støtte Netflix streaming så langt [kilde: Broida].

Anbefalt: