Betyr under transport at den blir levert i dag?
Betyr under transport at den blir levert i dag?

Video: Betyr under transport at den blir levert i dag?

Video: Betyr under transport at den blir levert i dag?
Video: Heavy transports: lousy roads almost make companies despair 2024, Kan
Anonim

Sporingsstatusen 'in gjennomreise ' betyr at elementet ditt er på vei til å bli det levert . Den er innlevert av avsenderen og behandlet av oss og er på vei til bestemmelsesstedet. Det har det ikke vært levert ennå.

Folk spør også, hva betyr i transitt for USPS?

Det bokstavelig talt midler at … pakken din ER PÅ LASTEBIL OG INN GJENNOMREISE fra ett sted til et annet. Hvis den når din lokale PO, vil de skanne den og oppdatere den til "ut for levering", og du kan forvente det den dagen.

Videre, hva betyr det å ankomme i tide? Hvis en pakke vil bli levert senere enn forventet, du vil se denne meldingen: In- Gjennomreise , Kommer sent .” Ankomst på enheten. Denne skanningen indikerer at varen ble skannet ved den endelige postenheten der varen ble levert vil ta plass. Ut-til-levering.

Vet også, hvor lang tid tar det før en pakke kommer når den er på vei?

Gjennomsnitt ankomst tid er 2 - 4 dager med leveringsbekreftelse. USPS Priority Mail: for de fleste pakker . Gjennomsnitt ankomst tid er 1 - 3 dager med leveringsbekreftelse. USPS Express Mail: for pakker som trenger det komme til deres destinasjon raskt.

Hvorfor står det stadig på pakken min under transport?

Når forsendelsen din er i gjennomreise , det betyr de budfirma plukket de pakke sammen og forsendelsen din er på det er til de leveringsadresse. Pakken blir inne gjennomreise før de sjåføren leverer den. Etter en gitt tid, de pakke er utgitt og den fortsetter sin gjennomreise.

Anbefalt: