Hva er bruken av BrowserModule i vinkel?
Hva er bruken av BrowserModule i vinkel?

Video: Hva er bruken av BrowserModule i vinkel?

Video: Hva er bruken av BrowserModule i vinkel?
Video: 126. Difference between the CommonModule and BrowserModule along with Feature Module in the Angular. 2024, Kan
Anonim

Foruten dette, hva er BrowserModule i vinkel?

Nettlesermodul – Den nettlesermodul er importert fra @ kantete /platform-browser og den brukes når du vil kjøre applikasjonen din i en nettleser. CommonModule – Fellesmodulen importeres fra @ kantete /common og den brukes når du vil bruke direktiver - NgIf, NgFor og så videre.

Foruten ovenfor, hva er bruken av entryComponents? De entryComponents array er brukt å definere kun komponenter som ikke finnes i html og opprettet dynamisk med ComponentFactoryResolver. Angular trenger dette hintet for å finne dem og kompilere. Alle andre komponenter skal bare være oppført i deklarasjonsarrayen.

I denne forbindelse, hva er bruken av felles modul i vinkel?

CommonModule link. Eksporterer alt det grunnleggende Kantete direktiver og rør, slik som NgIf, NgForOf, DecimalPipe, og så videre. Re-eksportert av BrowserModule, som inkluderes automatisk i root AppModule når du oppretter en ny app med CLI new-kommandoen.

Hva er import i vinkel?

An import er det du legger i import eiendommen til @NgModule-dekoratøren. Det muliggjør en Kantete modul for å bruke funksjonalitet som ble definert i en annen Kantete modul. En eksport av det du legger er eksportegenskapen til @NgModule-dekoratøren.

Anbefalt: