Hva er en ThreadPool Android?
Hva er en ThreadPool Android?

Video: Hva er en ThreadPool Android?

Video: Hva er en ThreadPool Android?
Video: Тайны первого Гуглофона | обзор Nexus One 2024, Kan
Anonim

Bruker en Trådbasseng i Android . Trådbasseng er en enkelt FIFO-oppgavekø med en gruppe arbeidertråder. Produsentene (f.eks. UI-tråden) sender oppgaver til oppgavekøen. Når noen arbeider tråder i trådbasseng blir tilgjengelig, fjerner de oppgavene foran i køen og begynner å kjøre dem.

Tilsvarende, hva er HandlerThread i Android?

↳ android .os. Håndtertråd . En tråd som har en Looper. Looper kan deretter brukes til å lage Handler s. Merk at akkurat som med en vanlig tråd, tråd.

Videre, hva er en trådpool og hvorfor brukes den? EN trådbasseng er en samling arbeidere tråder som effektivt utfører asynkrone tilbakeringinger på vegne av applikasjonen. De trådbasseng er primært brukt for å redusere antall søknader tråder og sørge for ledelse av arbeideren tråder.

Vet også, hva er ThreadPool i Java?

Java trådbasseng representerer en gruppe arbeidertråder som venter på jobben og gjenbrukes mange ganger. I tilfelle trådbasseng , opprettes en gruppe tråder med fast størrelse. En tråd fra trådbasseng blir trukket ut og tildelt en jobb av tjenesteleverandøren.

Hva er Android ExecutorService?

En executor som gir metoder for å administrere avslutning og metoder som kan produsere en fremtid for å spore fremdriften til en eller flere asynkrone oppgaver. An ExecutorService kan stenges, noe som vil føre til at den avviser nye oppgaver.

Anbefalt: