Hvilken farge er mahognifinish?
Hvilken farge er mahognifinish?

Video: Hvilken farge er mahognifinish?

Video: Hvilken farge er mahognifinish?
Video: Norwegian From Zero: Lesson #2 - Hvilken farge er dette? (What color is this?) 2024, Kan
Anonim

Mahogni er en rødlig- brun farge . Det er omtrent fargen på treet mahogni.

Dessuten, hva er den beste finishen for mahogni?

Lakk er et toppvalg for etterbehandling av alle typer mahogni. Lakk tørker fort, er slitesterk og har ikke den plastiske følelsen som blir til overs når skjellakk eller lakk benyttes. Med bare to strøk lakk , mahogni er forseglet permanent.

I tillegg, kan mahogni lysnes i fargen? Sikker du kan . Husk at mahogni er bare en lys rosa brunfarge alene, så den er ikke for mørk til å begynne med. Hvis du gjøre vil lette det deg kan få todelt treblekemiddel fra en trebearbeidingskatalog.

På samme måte kan man spørre seg hvilken farge som er nærmest mahogni?

Mahogni tre flekken kan variere i dybde, men generelt er det en burgunder eller mørk rød farge med undertoner av brun innen rød . Dette anses å være en varmfarget tre , så det passer best med varme malingsfarger og dekorelementer. På den lettere siden av spekteret er elfenben og krem ideelle.

Hva er mørkere mahogni eller kirsebær?

kirsebær kjerneved har en mørkere fargetone enn spindelveden. Dens fine og jevne tekstur virker dyp rød eller rødbrun, og kirsebær inneholder også brune flekker og tannkjøttlommer. Nyklippet Mahogni kjerneveden er gul, rød, laks eller rosa, og disse bleke fargene blir mørkere til dype rødbrune.

Anbefalt: