Hvilke trådløse sikkerhetsmetoder bruker TKIP-kryptering?
Hvilke trådløse sikkerhetsmetoder bruker TKIP-kryptering?

Video: Hvilke trådløse sikkerhetsmetoder bruker TKIP-kryptering?

Video: Hvilke trådløse sikkerhetsmetoder bruker TKIP-kryptering?
Video: Hvilke hovedtelefoner skal du købe? 2024, Kan
Anonim

Den ble designet for å gi mer sikker kryptering enn det notorisk svake Wired Equivalent Privacy (WEP), det originale WLAN sikkerhet protokoll. TKIP er den krypteringsmetode brukt i Wi-Fi Protected Access (WPA), som erstattet WEP i WLAN-produkter.

På samme måte, hvilken Wi Fi-sikkerhetsmodus bruker TKIP?

TKIP og AES er to forskjellige typer kryptering som kan brukes av en Wi - Fi Nettverk. TKIP er faktisk en eldre krypteringsprotokoll introdusert med WPA for å erstatte den svært usikre WEP-krypteringen på den tiden.

På samme måte, hvilken trådløs krypteringsmetode er den sikreste? WPA2

På samme måte, hva er de andre typene trådløs krypteringssikkerhet?

Den vanligste type er Wi-Fi sikkerhet , som inkluderer Wired Equivalent Privacy (WEP) og Wi-Fi ProtectedAccess ( WPA ). Bedrifter håndhever ofte sikkerhet bruke et sertifikatbasert system for å autentisere den tilkoblede enheten, i henhold til standarden 802.1X. Mange bærbare datamaskiner har trådløst kort forhåndsinstallert.

Hvilken krypteringsmetode brukes av WPA for trådløse nettverk?

Kryptering protokoll Dette er brukt av WPA . Protokollen brukt byWPA2, basert på Advanced Kryptering Standard (AES) chiffer sammen med sterk meldingsautentisitet og integritetskontroll er betydelig sterkere i beskyttelse for både personvern og integritet enn den RC4-baserte TKIP som er brukt av WPA.

Anbefalt: