Innholdsfortegnelse:

Hvordan aktiverer jeg SMB-kryptering?
Hvordan aktiverer jeg SMB-kryptering?

Video: Hvordan aktiverer jeg SMB-kryptering?

Video: Hvordan aktiverer jeg SMB-kryptering?
Video: Интеграция Synology с macOS и iOS — вебинар Synology 2024, Kan
Anonim

Aktiver SMB-kryptering med Server Manager

  1. I Server Manager åpner du Fil- og lagringstjenester.
  2. Velg Delinger for å åpne administrasjonssiden for Delinger.
  3. Høyreklikk delingen du vil ha aktiver SMB-kryptering , og velg deretter Egenskaper.
  4. På Innstillinger-siden for delingen velger du Krypter datatilgang.

På samme måte kan man spørre seg, er SMB kryptert som standard?

Av misligholde , når du oppretter en SMB server på den virtuelle lagringsmaskinen (SVM), SMB-kryptering er funksjonshemmet. For å lage en kryptert SMB økt, den SMB klienten må støtte SMB-kryptering . Windows-klienter som starter med Windows Server 2012 og Windows 8-støtte SMB-kryptering.

For det andre, er Windows-fildeling kryptert? Windows bruker 128-bit kryptering for å beskytte fildeling tilkoblinger som standard. Noen enheter støtter ikke 128-bit kryptering og må bruke 40- eller 56-bit kryptering . Du må være logget på som administrator for å kunne endre fildelingskryptering nivå.

I tillegg, bør SMB-signering være aktivert?

Alle Windows-versjoner støtter SMB-signering , slik at du kan konfigurere den på alle versjoner. Derimot, SMB-signering bør være aktivert på begge datamaskinene i SMB tilkobling for at den skal fungere. Som standard, SMB-signering er aktivert for utgående økter i følgende versjoner.

Hva er SMB-sikkerhet?

Server Message Block Protocol ( SMB protokoll) er en klient-server kommunikasjonsprotokoll som brukes for å dele tilgang til filer, skrivere, serielle porter og andre ressurser på et nettverk. Den kan også bære transaksjonsprotokoller for kommunikasjon mellom prosesser.

Anbefalt: