Hva er informasjonssystemer sårbare for ødeleggelsesfeil og misbruk?
Hva er informasjonssystemer sårbare for ødeleggelsesfeil og misbruk?

Video: Hva er informasjonssystemer sårbare for ødeleggelsesfeil og misbruk?

Video: Hva er informasjonssystemer sårbare for ødeleggelsesfeil og misbruk?
Video: NOKIOS 2020 - Plenum 1 2024, Kan
Anonim

Informasjon System er sårbare for ødeleggelse , feil og misbruk fordi det er én type digitale data. Det er også flere sårbar fordi den praktisk talt er åpen for alle. Hackere kan slippe løs tjenestenektangrep (DoS) eller penetrere bedriftsnettverk, og forårsake alvorlige system forstyrrelser.

På samme måte, hva er systemsårbarhet og misbruk?

Systemsårbarhet og misbruk . Når data lagres i digital form, er de flere sårbar enn når de eksisterer i manuell form. Sikkerhet refererer til retningslinjer, prosedyrer og tekniske tiltak som brukes for å forhindre uautorisert tilgang, endring, tyveri eller fysisk skade på informasjon systemer.

Dessuten, hva er programvaresårbarheter? Programvaresårbarheter involvere feil i programvare . Bugs er kodefeil som får systemet til å gjøre en uønsket handling. Alle programvare har feil av en eller annen form. Noen feil skaper informasjonslekkasje eller hever brukerprivilegier eller gir på annen måte uautorisert tilgang. Disse er sikkerhet sårbarheter.

For det andre, hva er nettverkssårbarhet?

EN nettverkssårbarhet er en svakhet eller feil i programvare, maskinvare eller organisasjonsprosesser, som når den kompromitteres av en trussel, kan resultere i en sikkerhet brudd. Ikke-fysisk nettverkssårbarheter involverer vanligvis programvare eller data.

Hva er de 4 hovedtypene av sårbarhet?

Typer sårbarheter - Fysisk, sosialt, økonomisk, holdningsmessig Sårbarhet | Overvåkings- og evalueringsstudier.

Anbefalt: