Hva er en Kwikset-kontrollnøkkel?
Hva er en Kwikset-kontrollnøkkel?

Video: Hva er en Kwikset-kontrollnøkkel?

Video: Hva er en Kwikset-kontrollnøkkel?
Video: Kwikset Key Control Deadbolts- Mr. Jingles | HD Supply 2024, Kan
Anonim

De Kwikset 6-pin Kontrollnøkkel Blank er designet for å brukes med de fleste 6-Pin Kwikset pinne- og tilholderinngangsknapper og 780/785-seriens dødbolter. Når kontrollnøkkel blank kuttes til det spesifikke nøkkel kutt av låsen, vil den fjerne sylinderen uten å måtte ta låsen av døren.

Tilsvarende, er alle Kwikset-nøkler like?

KCTV5 dro til et stort varehus og kunne kjøpe seks Kwikset låser, fem med samme serienummer på baksiden, som betyr at låsene og nøkler er samme . Du kan ta med låsen og nøkkelen til en låsesmed og få dem til å taste den på nytt, noe som gjør den unik.

Finnes det en hovednøkkel for Kwikset-låser? Opprette en Hovednøkkel for en Kwikset lås gir deg bekvemmeligheten av å åpne alle dine låser med en singel nøkkel . De fleste leilighetskomplekser og hoteller opererer på en Hovednøkkel eller kortsystem. For å tillate inntasting ved å bruke originalen og hovednøkler , endre pinnene i låse mekanismer i hver dør.

Foruten ovenfor, hva er en kontrollnøkkel for låser?

Kontrollnøkkel , Fjerning Nøkkel , Trekk Nøkkel Ulike navn, samme funksjon. Dette er en nøkkel som er nødvendig for fjerning og installasjon av låse kjerner. Det gjør ikke låse eller lås opp din låse som en vanlig nøkkel . Noen låser må være i ulåst posisjon for å fjerne låse kjerne.

Er det billigere å omnøkkele eller erstatte låser?

På grunn av den ekstremt lave prisen på nøkkelpinnene i låser , nytasting er nesten alltid mye billigere enn å få din låser endret. For eksempel hvis hjemmet ditt har flere låser og hver låse har en annen nøkkel, som kan være upraktisk, kanskje du vil rekey de låser til alle samsvarer med samme nøkkel.

Anbefalt: