Hva er den beste måten å dele bilder med kunder?
Hva er den beste måten å dele bilder med kunder?

Video: Hva er den beste måten å dele bilder med kunder?

Video: Hva er den beste måten å dele bilder med kunder?
Video: Jobbintervju - hva er det og hva bør du tenke på? 2024, April
Anonim

Lever med Dropbox. Det enkleste måte å dele bilder med Dropbox er å komprimere de ferdige bildefilene til et zip-arkiv og sende dem til klient . De fleste moderne operativsystemer inkluderer et innebygd verktøy for å gjøre det; på Mac kan du velge et sett med filer, Ctrl-klikke og velge Komprimer.

På samme måte kan man spørre seg hvilken størrelse bilder du gir kundene?

Filer med størrelse på 8x10 eller 8x12 @ 240dpi. Filer med størrelse på 4x6 eller 4x5 @ 300 dpi. Nettfiler på 600 piksler på langsiden.

I tillegg, hvordan deler du bilder? Men i dag er det enklere enn noen gang å sette din bilder foran et stort publikum ved å inkludere dem på noen av nettstedene for bildedeling vi vil diskutere nedenfor.

10 nettsteder for bildedeling som vil forsterke din fotografering

  1. Flickr.
  2. 500 piksler.
  3. 3. Facebook.
  4. DeviantArt.
  5. Pinterest.
  6. Fotouskarphet.
  7. Twitter.
  8. Instagram.

På samme måte kan du spørre, hvordan kan jeg sende en stor mengde bilder?

Fil Deling Tjenester En av de mest populære metodene for dele store mengder bilder online er ved å bruke en fil- deling nettstedet. Nettsteder som HighTail (formelt YouSendIt), Wikisend og Streamfile lar deg registrere deg og laste opp bilder , hvor de vil bli lagret i en nedlastbar zip-fil.

Hva er den beste måten å sende bilder på e-post?

Hold musepekeren over Send til og velg Komprimert (zippet) mappe. Hold nede Ctrl-tasten mens du klikker for å velge flere bilder . kreditt: Bilde med tillatelse fra Microsoft. For enkelhets skyld er det vanligvis beste å sette bilder inn i en ny mappe og komprimer mappen i stedet for å velge og komprimere individuelt bilder.

Anbefalt: