Hvordan fungerer Jackson JSON?
Hvordan fungerer Jackson JSON?

Video: Hvordan fungerer Jackson JSON?

Video: Hvordan fungerer Jackson JSON?
Video: Fastest: How I first added TensorBoard to my Kaggle RVC script | RVC played in a new way | 2024, April
Anonim

De Jackson ObjectMapper kan analysere JSON fra en streng, strøm eller fil, og lag et Java-objekt eller en objektgraf som representerer det analyserte JSON . Parsing JSON inn i Java-objekter er også referert til som å deserialisere Java-objekter fra JSON . De Jackson ObjectMapper kan også lage JSON fra Java-objekter.

Følgelig, hva er Jackson JSON?

Jackson er et veldig populært og effektivt java-basert bibliotek å serialisere eller kartlegge java-objekter til JSON og vice versa. Denne opplæringen vil lære deg grunnleggende og avansert Jackson bibliotekets API-funksjoner og deres bruk på en enkel og intuitiv måte.

bruker Jackson refleksjon? For eksempel Java Speilbilde kan være brukt å kartlegge egenskaper i JSON-filer til getter / setter-metoder i Java-objekter, som Jackson , GSON, Boon osv. gjør . Eller, Speilbilde kan være brukt å kartlegge kolonnenavnene til et JDBC-resultatsett til getter/setter-metoder i et Java-objekt.

Videre, hvordan fungerer JSON-deserialisering?

Den kommer tilbake JSON data i strengformat. I Deserialisering , det gjør det motsatte av serialisering som betyr at den konverterer JSON streng til tilpasset. I den følgende koden kaller den den statiske metoden DeserializeObject() av JsonConvert klasse ved bestått JSON data. Den returnerer tilpasset objekt (BlogSites) fra JSON data.

Bruker vårstøvel Jackson?

Fjærstøvel , inkluderer som standard Jackson 2 avhengighet og er en del av vår - støvel -starter-json. Ved hjelp av JacksonAutoConfiguration klasse, fjærstøvel konfigureres automatisk Jackson med følgende virkemåte: en ObjectMapper i tilfelle ingen allerede er konfigurert.

Anbefalt: