Er Python annerledes på Mac og Windows?
Er Python annerledes på Mac og Windows?

Video: Er Python annerledes på Mac og Windows?

Video: Er Python annerledes på Mac og Windows?
Video: Python FILE Handling (Modes, Create, Open, Read, Write, Close, Delete, Check) - Python Tutorial 2024, Kan
Anonim

Mac-er og Linux er basert på samme rammeverk, så det er veldig enkelt å jobbe mellom begge. Hvis du for det meste jobber med dataanalyse og jobber med ting som finnes i maskinen din, Windows er greit, men hvis du jobber med en dataklynge eller annen Linux/ Mac baserte maskiner, så får du en Mac eller installer Linux.

Dessuten, er Python bedre på Mac eller Windows?

Definitivt begynne med Mac . Hvis det viser seg at det virkelig trenger Windows , kan du bytte når du er sikker. Men Python utvikling er definitivt mer naturlig på en Unix-basert maskin. I mellomtiden vil du imidlertid ha en mye jevnere tur Python på en Mac enn på Windows.

Fungerer Linux bedre på Mac eller PC? Stabil kodebase er Bedre enn Windows eller Mac Selv om hvert operativsystem har sine feil, Linux brukere vil fortelle deg det Linux er det mest stabile og spenstige operativsystemet som er tilgjengelig. Mest Linux brukere er også brukere av Windows eller Mac OS, eller til og med brukere av begge.

Følgelig, er Mac eller Windows bedre for koding?

Det er best å se hvordan disse to rettferdig i et nøytralt generelt formål programmering språk som C, Java osv. Begge plattformene støtter dette, men Mac har en fordel at den er bygget på toppen av Unix (som linux er basert på) i stedet for Dos. Dette betyr at det er det bedre egnet for åpen kildekode-utvikling enn Windows.

Kan du kode med Mac?

Noen Mac laptop er bra for skriving, men hvis du programmerer, du er nødt til å støte på et spesifikt sett med problemer. I sannhet, du kan skrive kode på hva som helst. Selv en iPad vil fungere. Så uansett hvilken Mac laptop du få, du vil ha en ypperlig maskin for skriving kode til ditt hjertes lyst.

Anbefalt: