Kan du skjule tekster på Verizon-regningen?
Kan du skjule tekster på Verizon-regningen?

Video: Kan du skjule tekster på Verizon-regningen?

Video: Kan du skjule tekster på Verizon-regningen?
Video: Смерть в отеле: Что произошло с девушкой, которую никто не знал? 2024, April
Anonim

Din beskjed innholdet er ikke på regning , bare til og fra tallene. Du kan ikke gjemme seg denne informasjonen. Verizon behov du å se den som bevis på aktivitet.

På samme måte, er det en måte å sende tekstmeldinger på uten at det vises på regningen din?

Den beste måten å sende hemmelighet tekster uten poster på telefonen regning er å få et nytt nummer på en hemmelighet tekster app, som CoverMe, å være din andre private tekster linje. De hemmelig tekst sendt gjennomCoverMe vil ikke vises på din telefon regning . Du trenger ikke å bekymre deg for telefonen regning blir sjekket.

På samme måte, hvorfor vises ikke noen tekstmeldinger på Verizon-regningen min? Verizon har ingen måte å vite de var sendt eller mottatt av telefonen. Hvis du vil beskjed info til dukke opp på din regning eller online, må du deaktivereiMessage slik at disse meldinger vil bli sendt via tekstmelding /MMS som Verizon GJØR håndtere og VIL dukke opp på din regning /på nett.

Vet også, kan noen på telefonabonnementet ditt se tekstmeldingene dine?

Din leverandør eller "transportør" fører opptegnelser av mobiltelefonen din bruk, inkludert samtaler og tekstmeldinger, og til og med bilder, sendt fra telefonen din . Derimot, telefonen regningen ikke fortelle du det som ble skrevet i en tekst beskjed eller vise deg de bilde. Hva så kan du gjør hvis du vil lese eller se den informasjonen?

Kan du skjule tall på Verizon-telefonregningen din?

En enkel metode for skjule en Nummer på en mobiltelefon regning er å aktivere anrops-ID-blokkering på det Nummer . I tillegg til dette, den begrensede telefonnummer vil også være skjult på mobilen regning av personen som blir kalt, og vil vises som "Utilgjengelig" i anropsdetaljdelen av regning.

Anbefalt: