Hva er innebygde systemer i informatikk?
Hva er innebygde systemer i informatikk?

Video: Hva er innebygde systemer i informatikk?

Video: Hva er innebygde systemer i informatikk?
Video: Computer Science Lesson 15: What are embedded computers 2024, April
Anonim

An integrert system er en kombinasjon av datamaskin maskinvare og programvare, enten fast i kapasitet eller programmerbare, designet for en bestemt funksjon eller funksjoner innenfor en større system.

Her, hva er et innebygd system GCSE Computer Science?

An integrert system er en liten datamaskin som er en del av et større system , enhet eller maskin. Formålet er å kontrollere enheten og la en bruker samhandle med den. De har en tendens til å ha en eller et begrenset antall oppgaver de kan utføre.

I tillegg, hva brukes innebygde systemer til? An integrert system er en kontroller som sitter i en større system for å utføre en dedikert funksjon. De er brukt i en rekke moderne enheter , inkludert husholdningsmaskiner som mikrobølgeovner, brødristere og vaskemaskiner.

I tillegg, hva er eksempler på innebygde systemer?

Noen eksempler av innebygde systemer er MP3-spillere, mobiltelefoner, videospillkonsoller, digitale kameraer, DVD-spillere og GPS. Husholdningsapparater, som mikrobølgeovner, vaskemaskiner og oppvaskmaskiner, inkluderer innebygde systemer for å gi fleksibilitet og effektivitet.

Hva betyr innebygd programvare?

Innebygd programvare er datamaskin programvare , skrevet for å kontrollere maskiner eller enheter som er ikke vanligvis tenkt på som datamaskiner, ofte kjent som en del av systemer. Den er vanligvis spesialisert for den spesielle maskinvaren den kjører på og har tids- og minnebegrensninger.

Anbefalt: