Hva mener du med parameteroverføring i Java?
Hva mener du med parameteroverføring i Java?

Video: Hva mener du med parameteroverføring i Java?

Video: Hva mener du med parameteroverføring i Java?
Video: parameter passing techniques introduction 2024, April
Anonim

Parameterbestått i Java . Passering byvalue betyr at når et kall til en metode foretas, parametere er evaluert, og resultatverdien kopieres til en del av minnet.

Spørsmålet er også, hva passerer parametere i Java?

Når en parameter er sende -av- verdi , anroper- og callee-metoden fungerer på to forskjellige variabler som er kopier av hverandre. Eventuelle endringer i den ene variabelen endrer ikke den andre. Det betyr at mens du ringer amethod, parametere bestått til callee-metoden vil beclones av originalen parametere.

I tillegg, hvilken type parameteroverføring støtter Java? Java kun støtter passere ved verdi. Med objekter er selve objektreferansen bestått etter verdi og så både den opprinnelige referansen og parameter kopier begge refererer til samme objekt. Svar: alle primitivene eller simpledatatypene (int, float, boolean osv.) er bestått som ringebyverdi.

Her, hva betyr det å overføre en parameter til en metode?

Sende -av- verdi betyr at når du ringer a metode , en kopi av hver faktisk parameter ( argument ) er bestått . Du kan endre den kopien i metode , men dette vil har ingen effekt på det faktiske parameter.

Hvorfor sender vi parametere i metode?

Referansedatatype parametere , som gjenstander, er også bestått inn i metoder av verdi . Dette betyr at når metode returnerer, den bestått -in reference refererer fortsatt til det samme objektet som før. Men verdiene til objektets felt kan endret i metode , hvis de har riktig tilgangsnivå.

Anbefalt: