Hva er hydraulisk robotarm?
Hva er hydraulisk robotarm?

Video: Hva er hydraulisk robotarm?

Video: Hva er hydraulisk robotarm?
Video: How to Make Hydraulic Powered Robotic Arm from Cardboard 2024, Mars
Anonim

4 INNLEDNING Hydraulisk robotarm er et system som er koblet av maskiner og hydraulisk . Det er allment anvendelig i alle typer store ingeniørutstyr. Som for eksempel væpne ramme av kran. De væpne system av redundant frihet, sterk, ikke-lineær, kombinert med stive og fleksible karakterer.

Dessuten, hvordan fungerer en hydraulisk robotarm?

I en Hydraulisk robotarm aktiveringsmåten er ved hydraulisk aktuatorer (sylinder og stempel). Det er en lineær aktuator. De hydraulisk systemet er montert på ett ledd og stempelet trykker - trekker leddet ved siden av det, dette linearaktueringsarrangementet får leddene til å rotere og dermed væpne opererer.

I tillegg, hva er hydrauliske roboter? hydraulisk robot .[hī'drȯl·ik 'rō‚bät](kontrollsystemer) A robot som er drevet av hydraulisk aktuatorer, vanligvis kontrollert av servoventiler og analoge resolvere.

Foruten dette, hva er bruken av hydraulisk arm?

De hydraulisk arm som kan gripe orpick tenker i industrielle formål. ? Disse våpen brukes i monteringslinjer av megafabrikker for å montere de forskjellige delene av produktet og også til å male kjøretøy. ? De brukes også i jordflyttere for å ta opp tung vekt og holde dem der det er nødvendig.

Hvem oppfant den hydrauliske robotarmen?

Unimate introduserte sin første robotarm i 1962(fig. 8) [19]. De væpne var oppfunnet av George Devoland markedsført av Joseph Engelberger. Den første industrielle væpne ble installert ved General Motors-anlegget i Ternstedt, New Jersey, for automatisert diecasting. Til slutt ble omtrent 8 500 enheter solgt.

Anbefalt: