Hva er forskjellen mellom motion tween og klassisk tween?
Hva er forskjellen mellom motion tween og klassisk tween?

Video: Hva er forskjellen mellom motion tween og klassisk tween?

Video: Hva er forskjellen mellom motion tween og klassisk tween?
Video: Terrence Deacon Reveals the Hidden Connection: Consciousness & Entropy 2024, Kan
Anonim

Motion tween er en type animasjon som bruker symboler for å lage bevegelse , størrelse og rotasjonsendringer, blekner og fargeeffekter. Klassisk tween refererer til tweening i Flash CS3 og tidligere, og vedlikeholdes inAnimate primært for overgangsformål.

På samme måte kan du spørre, hva er forskjellen mellom shape tween og motion tween?

I SHAPE TWEENING , som i bevegelsesinterpolering , definerer du start- og sluttobjektene i nøkkelbilder. Det viktige forskjellen mellom bevegelsesinterpolering og formtussening er det bevegelsesinterpolering fungerer på grupper og symboler, hvor form tweening krever redigerbare objekter.

Man kan også spørre, hva er de forskjellige typene tweens i flash? Det er tre typer tweens i Adobe Blits CS4 - klassisk mellom , form mellom , ogbevegelse mellom . Hver mellom skaper en annerledes effekt. En klassiker mellom brukes når du får objekter til å visne inn og ut; eller gå over en scene. Klassisk tweens brukes også til å endre størrelsen på et objekt.

Ved siden av dette, hva er shape tween?

Om form tweens inn form tweening , tegner du en vektor form ved én bestemt ramme i tidslinjen, og endre det form eller tegne en annen form i en annen spesifikk ramme. Animate interpolerer deretter mellomproduktet former for rammene i mellom, og skaper animasjonen til en form forvandles til en annen.

Hva gjør klassisk tween?

Bevegelse mellom er en type animasjon som bruker symboler for å lage endringer i bevegelse, størrelse og rotasjon, toning og fargeeffekter. Klassisk tween refererer til tweening inFlash CS3 og tidligere, og vedlikeholdes i Animate primært for overgangsformål.

Anbefalt: