Hva brukes inventor til?
Hva brukes inventor til?

Video: Hva brukes inventor til?

Video: Hva brukes inventor til?
Video: What is Inventory Management? The Basics of Inventory Management 2024, April
Anonim

Autodesk Oppfinner er en 3D-mekanisk solidmodellering-designprogramvare utviklet av Autodesk for å lage digitale 3D-prototyper. Det er brukes til 3D mekanisk design, designkommunikasjon, verktøyskaping og produktsimulering.

Så, hvilken er bedre AutoCAD eller oppfinner?

Oppfinner innebygde 3D-modelleringsfunksjoner som standard, mens AutoCAD mangler i disse siden det først og fremst var en 2D-programvare og senere tilpasset 3D-moduler. An oppfinner er visuelt og teknisk brukervennlig programvare, sammenlignet med AutoCAD . Mens Oppfinner er en applikasjon som brukes etter at designene er produsert.

Spørsmålet er deretter, hva koster Autodesk Inventor? I dette tilfellet, Autodesk tilbyr en slanket nedversjon, Oppfinner LT, det "bare" kostnader $390 per år.

Bare så, hva er forskjellen mellom Solidworks og Inventor?

Solidworks Standard har en animatør, mens Autodesk Oppfinner , Solidworks Professional og Premium kommer med en animatør og fotorealistisk gjengivelse for stillbilder. Begge systemene vil eksportere en stykkliste til Microsoft Excel og lese en MS Excel-tabell for å drive designendringer.

Hva slags programvare er oppfinneren?

Bidra til å forbedre denne artikkelen ved å legge til sitater til pålitelige kilder. Ukildemateriale kan bli utfordret og fjernet. Autodesk Oppfinner er en datastøttet designapplikasjon for 3D mekanisk design, simulering, visualisering og dokumentasjon utviklet av Autodesk.

Anbefalt: