Hva er forskjellen mellom NAT-gateway og Internett-gateway?
Hva er forskjellen mellom NAT-gateway og Internett-gateway?
Anonim

EN NAT enheten videresender trafikk fra forekomstene i privat subnett til internett eller andre AWS-tjenester, og sender deretter svaret tilbake til forekomstene mens Internett-gateway brukes til å gi tilgang til ressurser i din VPC internett.

På samme måte, krever en NAT-gateway en Internett-gateway?

Det enkleste svaret er JA. Forekomstene i det private subnettet kan få tilgang til Internett ved å bruke en nettverksadresseoversettelse ( NAT ) inngangsport som ligger i det offentlige undernettet. EN NAT gateway må opprettes i en VPC med en Internett-gateway . Ellers NAT gateway vil ikke fungere.

Videre, hvorfor bruker vi NAT-gateway? Nettverksadresseoversettelse ( NAT ) enheten gjør det mulig for forekomstene i et privat subnett å kommunisere med det offentlige nettverket, dvs. Internett. I tillegg forhindrer det direkte tilkobling fra det offentlige nettverket til forekomstene i privat undernett. Så det kreves å lage en inngangsport i offentlig undernett.

På samme måte spørs det, hva er NAT-gateway?

Nettverksadresseoversettelse ( NAT ) inngangsport er en tjeneste som gjør det mulig for forekomster i et privat undernett å koble seg til internett, men hindrer internett i å starte en forbindelse med disse forekomstene.

Hvordan fungerer AWS NAT-gateway?

AWS NAT Forekomster & NAT-porter EN NAT (Network Address Translation) forekomst er, som en bastionvert, en EC2 forekomst som bor i ditt offentlige undernett. EN NAT instans tillater imidlertid dine private forekomster utgående tilkobling til internett samtidig som den blokkerer innkommende trafikk fra internett.

Anbefalt: