Innholdsfortegnelse:

Hvordan sporer Entity Framework endringer?
Hvordan sporer Entity Framework endringer?

Video: Hvordan sporer Entity Framework endringer?

Video: Hvordan sporer Entity Framework endringer?
Video: Levin Λ Friston Λ Fields: "Meta" Hard Problem of Consciousness 2024, April
Anonim

De Endring Spore spor Endringer mens du legger til ny(e) post(er) til enhet innsamling, modifisering eller fjerning av eksisterende enheter . Deretter alle Endringer holdes av DbContext-nivået. Disse spore endringer går tapt hvis de ikke lagres før DbContext-objektet blir ødelagt.

Spørsmålet er også, hvordan oppdager Entity Framework endringer?

1 svar. Oppdag endringer fungerer av oppdager forskjellene mellom de nåværende eiendomsverdiene til enhet og den opprinnelige eiendommen verdsetter det er lagret i et øyeblikksbilde når enhet ble spurt eller vedlagt.

Vet også, hva er fordelen med Entity Framework? Fordeler med Entity Framework Det reduserer utviklingstiden. Det reduserer utviklingskostnadene. Det gjør det mulig for utviklere å visuelt designe modeller og kartlegging av database. Det gir mulighet til å programmere en konseptuell modell.

Enkelt sagt, hvordan fungerer Entity Framework?

De Entitetsrammeverk gjør det mulig for utviklere arbeid med data i form av domenespesifikke objekter og egenskaper, som kunder og kundeadresser, uten å måtte bekymre seg for de underliggende databasetabellene og kolonnene hvor disse dataene er lagret.

Hvordan oppdaterer jeg enhetsrammeverket?

Du må oppgradere til den nye Entity Framework 6 runtime

  1. Høyreklikk på prosjektet ditt og velg Administrer NuGet-pakker
  2. Under Online-fanen velger du EntityFramework og klikker på Installer. Hvis en tidligere versjon av EntityFramework NuGet-pakken ble installert, vil dette oppgradere den til EF6.

Anbefalt: