Er pCloud privat?
Er pCloud privat?

Video: Er pCloud privat?

Video: Er pCloud privat?
Video: #21. Using ER diagrams / Flowcharts on Private Meetings Cloud 2024, April
Anonim

Privat , ende-til-ende-kryptering hindrer andre enn deg fra å lese filene dine, men pCloud tilbyr det ikke som standard. I stedet må du få et tillegg kalt pCloud Krypto som koster $3,99 i måneden. Det betyr at selskapet ikke inkluderer privat kryptering med planene sine.

I denne forbindelse, er pCloud sikker?

Som pCloud , Dropbox krypterer filer under transport. Kryptering er imidlertid ikke ende til ende. Selv om dette er mindre sikre enn pCloud sin 256-bit AES-kryptering, det er raskere og fortsatt nesten umulig å knekke. Når filene først er på serversiden, krypteres de ved hjelp av kraftigere 256-biters AESencryption.

er pCloud bedre enn Dropbox? pCloud tilbud mer lagring på en billigere pris enn Dropbox , mens funksjonssettet også er mer detaljert, fleksibel og mangfoldig. pCloud gjør det også enklere å dele filer med andre brukere. Dropbox har imidlertid sine fordeler også.

Heri, er Mega cloud privat?

MEGA er en interessant Sky lagringstjeneste som har vært gjennom mange endringer. I sin nåværende inkarnasjon er den like sikker som den alltid har vært, men har krympet tildelingen av ledig lagringsplass; deling har blitt bedre, men kan fortsatt være bedre. MEGA sky storage ble grunnlagt av den beryktede Kim Dotcom i 2013.

Hvor mye gratis lagringsplass får du med pCloud?

Oppbevaring for en pCloud Grunnleggende ( gratis ) er imidlertid begrenset til 20 GB. pCloud betalt Oppbevaring kapasiteten er priset i $4,99 (USD) og $9,98 (USD) per måned per TB for personlige kontoer og $9,99 per bruker per måned per TB for bedriftskontoer.

Anbefalt: