Trenger jeg Photoshop for å bruke Lightroom?
Trenger jeg Photoshop for å bruke Lightroom?

Video: Trenger jeg Photoshop for å bruke Lightroom?

Video: Trenger jeg Photoshop for å bruke Lightroom?
Video: Como criar uma dupla exposição no Lightroom @adobe Photoshop 2024, April
Anonim

Avansert bildemanipulering

Hvis du trenge for å kombinere bilder, sy sammen bilder eller gjøre noen form for tung bildemanipulering fungerer da trenge å gå til Photoshop . Lightroom fungerer bra for å gjøre globale justeringer av bilder, men for redigering på pikselnivå Photoshop er det du trenge.

På samme måte spør folk, trenger du Lightroom hvis du har Photoshop?

Lightroom er en råfilredigerer så du ikke gjør det trenge Adobe Camera Raw. Også på grunn av fotobehandlingsmulighetene til Lightroom , du skal organisere din digital fotografering som du import. Lightroom er også mye enklere å bruke enn Photoshop , hvilken kan ha mer av en bratt læringskurve.

Vet du også hvilken Adobe Photoshop som er best for nybegynnere? Her er en fullstendig anmeldelse akkurat for deg! Innhold: Adobe Lightroom Classic CC. Adobe Photoshop CC.

  1. Adobe Lightroom Classic CC. Offisiell nettside: AdobeLightroom.
  2. Adobe Photoshop CC.
  3. Adobe Photoshop Elements.
  4. GIMP.
  5. Pixlr.
  6. Corel PaintShop Pro.
  7. Capture One Pro.

Spørsmålet er også, er det bedre å bruke Photoshop eller Lightroom?

Lightroom er mer for lokale justeringer. Og Photoshop er bedre egnet for svært detaljert og komplisert redigering. Adobe Photoshop og Lightroom er to av de beste bilderedigeringsprogrammene du kan bruk som fotograf. Ved første øyekast virker de begge som om de dekker samme base for bilderedigering.

Hva er forskjellen mellom Lightroom og Lightroom CC?

Først den eneste forskjell var det Lightroom 6 var et frittstående produkt med evigvarende lisens, mens Lightroom CC var en del av Adobes Creative Cloudsubscription-modell. Grensesnittet på Lightroom Klassisk er nøyaktig det samme som grensesnittet i eldre versjoner av Lightroom.

Anbefalt: