Hvordan er det moderne livet uten datamaskiner?
Hvordan er det moderne livet uten datamaskiner?

Video: Hvordan er det moderne livet uten datamaskiner?

Video: Hvordan er det moderne livet uten datamaskiner?
Video: Hvordan man laver et bord. Live edge moderne epoxy skrivebord. 2024, Mars
Anonim

Det moderne livet ville også være annerledes uten datamaskiner fordi der ville være en kommunikasjonsenhet mindre. Vi bruker datamaskiner å sende e-post og holde kontakten med venner og familie. Hvis vi ikke hadde datamaskiner deretter e-post og online chatterom og nettverk ville eksisterer ikke.

Her, kan du forestille deg livet uten datamaskin?

Livet uten datamaskiner . Nå for tiden, vi kan ikke Forestill deg våre livet uten datamaskiner og faktum er det de har blitt så viktig at ingenting kan erstatte dem. Siden 1948 da den første virkelige datamaskin har blitt oppfunnet vår liv har forandret seg så mye vi kan kall det virkelig digital revolusjon.

På samme måte kan vi leve uten moderne teknologi? Ja, for de fleste teknologi er ikke noe vi tenke litt over, men noen mennesker bokstavelig talt kan 't leve uten det – og vi er ikke dramatiske. For noen mennesker, eksistensen av teknologi er forskjellen mellom stillhet og latter, ensomhet og samhandling, og til og med liv og døden.

På samme måte spørs det, hva ville skje hvis det ikke fantes datamaskiner?

Global kommunikasjon fungerer ikke engang når alle datamaskiner kom tilbake fordi tiden igjen ikke er synkronisert. Nei overvåkning( Nei sikkerhetskameraer og sikkerhetssystemer) som forårsaker økning i kriminalitet (ran, drap og voldtekter) Bye Bye Mars-rovere og alle romprosjekter (inkludert ISS)

Hvordan endret datamaskinen livene våre?

Trykte medier, TV og radio spiller en viktig rolle vårt liv . De har også innflytelse av datamaskiner fra produksjon, kontroll, lagring og kringkasting. Ved hjelp av datamaskiner vi er i stand til å lage et dokument, vise det på skjermen, modifisere og skrive det ut på en skriver eller publisere foran verden gjennom World Wide Web.

Anbefalt: