Hvilken samling tillater ikke dupliserte medlemmer?
Hvilken samling tillater ikke dupliserte medlemmer?

Video: Hvilken samling tillater ikke dupliserte medlemmer?

Video: Hvilken samling tillater ikke dupliserte medlemmer?
Video: Sådan forbinder du din YouTube-kanal med Google AdSense 2024, April
Anonim

Duplikater: ArrayList tillater dupliserte verdier mens HashSet tillater ikke duplikatverdier. Bestilling: ArrayList opprettholder rekkefølgen til objektet de settes inn i mens HashSet er en uordnet samling og opprettholder ingen rekkefølge.

Spørsmålet er også, hvilken samling tillater ikke duplikater?

HashSet

For det andre, hvilket grensesnitt representerer en samling som ikke tillater dupliserte elementer? De Samling Rammeverk For eksempel Listen grensesnitt , hvilken representerer en bestilt samling , er forelderen grensesnitt av alle underklasser og under grensesnitt , for eksempel ArrayList, LinkedList og så videre. Tilsvarende sett grensesnitt definerer settet som tillater ikke dupliserte elementer.

For det andre, hvilken samling tillater ikke dupliserte medlemmer i Python?

Et sett gjør ikke holde duplisere gjenstander. De elementer av settet er uforanderlig, det er , de kan ikke endres, men selve settet er foranderlig, det er , det kan endres. Siden angi elementer er ikke indeksert, setter ikke støtte eventuelle skjærings- eller indekseringsoperasjoner.

Hvorfor er duplikater ikke tillatt i settet?

Meningen med " settene gjøre ikke tillate duplisere verdier" er at når du legger til en duplisere til en sett , den duplisere blir ignorert, og sett forblir uendret. Dette gjør det ikke føre til kompilerings- eller kjøretidsfeil: duplikater ignoreres stille. Sett implementeres slik for å unngå duplisering.

Anbefalt: