Hva er import PSSession?
Hva er import PSSession?

Video: Hva er import PSSession?

Video: Hva er import PSSession?
Video: Hva er Solibri og hvordan brukes det? 2024, Kan
Anonim

De Import - PSSession cmdlet import kommandoer, for eksempel cmdlets, funksjoner og aliaser, fra en PSSession på en lokal eller ekstern datamaskin inn i gjeldende sesjon. Som standard, Import - PSSession import alle kommandoer bortsett fra kommandoer som har samme navn som kommandoer i gjeldende økt.

På denne måten, hva gjør importmodulen?

ModuleInfo-parameteren til Import - Modul er vant til import de moduler inn i gjeldende sesjon. Disse kommandoene er tilsvarende å bruke en pipelineoperator (|) for å sende utdata fra en Get- Modul kommando til Import - Modul.

Dessuten, hva er en PSSession? Beskrivelse. Den nye- PSSession cmdlet oppretter en PowerShell-økt ( PSSession ) på en lokal eller ekstern datamaskin. Når du oppretter en PSSession , PowerShelle oppretter en vedvarende tilkobling til den eksterne datamaskinen. Bruk en PSSession å kjøre flere kommandoer som deler data, for eksempel en funksjon eller verdien av en variabel.

Angående dette, hva gjør importmodulen ActiveDirectory?

De Active Directory-modul for WindowsPowerShell er en PowerShell modul som konsoliderer en gruppe cmdlets. Hvis du kjører Windows 7, kan du vil må også kjøre import - modul ActiveDirectory kommando fra en forhøyet PowerShell-ledetekst. For mer detaljer, se RSAT for Windows-operativsystemer.

Hvilken port bruker PSSession?

Registrerer standard endepunkter (sesjonskonfigurasjoner) for bruk av Windows PowerShell. Oppretter en HTTP-lytter på havn 5985 for alle lokale IP-adresser. Oppretter et unntak i Windows-brannmuren for innkommende TCP-trafikk på havn 5985.

Anbefalt: