Hvordan startes run ()-metoden i Python?
Hvordan startes run ()-metoden i Python?

Video: Hvordan startes run ()-metoden i Python?

Video: Hvordan startes run ()-metoden i Python?
Video: 👩‍💻 Python for Beginners Tutorial 2024, April
Anonim

Standarden run()-metoden påkaller det anropbare objektet ble sendt til objektets konstruktør som målargument, hvis noen, med sekvensielle og nøkkelordargumenter hentet fra henholdsvis args- og kwargs-argumentene. Vent til tråden slutter.

Med tanke på dette, hva er kjøremetoden i Python?

Python Multithread Når en tråd starter opp, utfører den noen grunnleggende initialiseringer og kaller den deretter løpe () metode , som kaller målet funksjon overført til konstruktøren. Trådklassen representerer en aktivitet som kjører i en egen kontrolltråd.

Deretter er spørsmålet, hva er metoden for å hente listen over alle aktive trådobjekter i Python? tråding . enumerate() returnerer en liste over alle trådobjekter for tiden i live. De liste inkluderer demonisk tråder , dummy tråd gjenstander opprettet av gjeldende_tråd(), og main tråd . Det utelukker avsluttet tråder og tråder som ennå ikke er startet.

På samme måte spørs det, hva er start () i Python?

Start og stoppe en tråd inn Python . Når en trådforekomst opprettes, gjør den det ikke start utfører til det start() metoden (som påkaller målfunksjonen med argumentene du oppga) påkalles.

Hvilken metode returnerer antallet trådobjekter i anroperens trådkontroll?

tråding . active_count() Komme tilbake antall Tråd gjenstander for tiden i live. De returnerte telling er lik lengden på listen returnert ved enumerate().

Anbefalt: