Hva er MAP side join in spark?
Hva er MAP side join in spark?

Video: Hva er MAP side join in spark?

Video: Hva er MAP side join in spark?
Video: Canada & The United States's Bizarre Border 2024, Kan
Anonim

Kartside bli med er en prosess hvor blir med mellom to tabeller utføres i Kart fase uten involvering av Reduser fase. Kart - side Blir med lar en tabell lastes inn i minnet og sikrer en veldig rask bli med operasjon, utført helt innenfor en kartlegger og det også uten å måtte bruke begge deler kart og redusere faser.

Vet også, hva er MAP side join og reduser side join bikube?

Kartside bli med brukes vanligvis når ett datasett er stort og det andre datasettet er lite. Mens Reduser sidesammenføyning kan bli med både de store datasettene. De Kartside bli med er raskere siden den ikke trenger å vente på at alle kartleggere skal fullføre som i tilfelle redusering . Derfor redusere sidesammenføyning er tregere.

hva er fordelene med å bruke MAP side join? Fordeler med å bruke kartsideskjøt : Kart - side sammenføyning hjelper til med å minimere kostnadene som påløper for sortering og sammenslåing i shuffle og redusere stadier. Kart - side sammenføyning hjelper også med å forbedre ytelsen til oppgaven ved å redusere tiden det tar å fullføre oppgaven.

Deretter er spørsmålet, hva er broadcast join in spark?

Gnist SQL bruker kringkasting bli med (aka kringkaste hasj bli med ) i stedet for hasj bli med å optimalisere bli med spørringer når størrelsen på én sidedata er under gnist . Den kan unngå å sende alle data fra den store tabellen over nettverket.

Hva er en kringkasting?

Broadcast blir med er en fin måte å legge til data som er lagret i relativt små enkeltkilder med sannhetsdatafiler til store DataFrames. Datarammer på opptil 2 GB kan kringkastes, så en datafil med titalls eller til og med hundretusenvis av rader er en kringkaste kandidat.

Anbefalt: