Hva er Android Work Manager?
Hva er Android Work Manager?

Video: Hva er Android Work Manager?

Video: Hva er Android Work Manager?
Video: What are Continents? 2024, April
Anonim

Arbeidsleder er en Android bibliotek som kjører utsettbar bakgrunn arbeid når virker begrensningene er oppfylt. Arbeidsleder er ment for oppgaver som krever en garanti for at systemet vil kjøre dem selv om appen avsluttes. Dette er kritisk for Android applikasjoner som trenger å utføre bakgrunnsoppgaver!

På samme måte, når bør jeg bruke arbeidsleder?

Arbeidsleder er ment for oppgaver som kan utsettes - det vil si at de ikke må kjøres umiddelbart - og som kreves for å kjøre pålitelig selv om appen avsluttes eller enheten starter på nytt. For eksempel: Sende logger eller analyser til backend-tjenester. Periodisk synkronisering av applikasjonsdata med en server.

Dessuten, hvilket jetpack-bibliotek brukes til bakgrunnsjobber? I dette Android Jetpack , team på Google lanserer en bibliotek spesielt designet for å planlegge og administrere bakgrunnsoppgaver . Det kalles "WorkManager". I denne delen vil du lære om planleggers evolusjonsmatrise, hva er arbeidsleder, hvordan bruk det og når bruk den.

Vet også, hva er Android jobbplanlegger?

02. april 2018. For planlegging bakgrunnsoppgaver, Android gir Job Scheduler . Den lar deg spesifisere betingelser for å kjøre arbeid. Jobbplan Er del av android plattform og opprettholder bakgrunnen arbeidsplasser av alle applikasjoner installert på enheten på ett sted, noe som gir optimal bruk av enhetens ressurser.

Hva er en arbeidsleder?

Arbeidsleder er en Android bibliotek som kjører utsettbar bakgrunn arbeid når virker begrensningene er oppfylt. Arbeidsleder er beregnet på oppgaver som krever en garanti for at systemet vil kjøre dem selv om appen avsluttes. Dette er kritisk for Android applikasjoner som trenger å utføre bakgrunnsoppgaver!

Anbefalt: