Hva er analyse og designmodell?
Hva er analyse og designmodell?

Video: Hva er analyse og designmodell?

Video: Hva er analyse og designmodell?
Video: analysis modeling | software engineering | 2024, April
Anonim

Analysemodell fungerer som en kobling mellom 'systembeskrivelsen' og ' designmodell '. I analysemodell , informasjon, funksjoner og oppførselen til systemet er definert og disse oversettes til arkitektur, grensesnitt og komponentnivå design i ' design modellering '.

På denne måten, hva er forskjellen mellom analysemodell og designmodell?

Omtrentlig sagt, " analyse "angir en slags forståelse av et problem eller en situasjon, mens" design " er relatert til å lage en løsning for det analyserte problemet; en " modell " er en slags forenkling som brukes for å bedre forstå problemet (" analysemodell ") eller løsningen (" designmodell ") [Deretter er spørsmålet, hva er designmodellen? De designmodell er et objekt modell beskriver realiseringen av brukstilfeller, og fungerer som en abstraksjon av implementeringen modell og dens kildekode. De designmodell brukes som vesentlig input til aktiviteter i gjennomføring og test.

Spørsmålet er også, hva er analysemodellen?

Analysemodell . En gjenstand modell som beskriver realiseringen av brukstilfeller, og som fungerer som en abstraksjon av Artifact: Design Modell . De Analysemodell inneholder resultatene av brukssaken analyse , forekomster av artefakten: Analyse Klasse. De Analysemodell er en valgfri artefakt (se Skreddersøm).

Hva er designanalyse?

Designanalyse er den systematiske prosessen med å utvikle en design inkludert all informasjonsoppdagelse, planlegging og kommunikasjon. Dette kan brukes på alle typer design inkludert design av fysiske ting som bygninger og immaterielle ting som programvare, informasjon og prosesser.

Anbefalt: