Hva er perfekt videresending i C++?
Hva er perfekt videresending i C++?

Video: Hva er perfekt videresending i C++?

Video: Hva er perfekt videresending i C++?
Video: C++11 Perfect Forwarding 2024, Kan
Anonim

Kunngjøring om sitering av økter: Adventures in Perfekt videresending : Perfektion videresending er en viktig C ++0x teknikk bygget på toppen av rvalue-referanser. Den gjør det mulig å bruke bevegelsessemantikk automatisk, selv når kilden og destinasjonen for et trekk er atskilt av intervenerende funksjonskall.

Med tanke på dette, hva er STD fremover?

std :: framover Dette er en hjelpefunksjon for å tillate perfekt videresending av argumenter tatt som rvalue-referanser til utledede typer, og bevare eventuell potensiell bevegelsessemantikk involvert.

For det andre, hva er lvalue og rvalue i C++? I C++ an lverdi er noe som peker på en bestemt minneplassering. På den annen side, a rverdi er noe som ikke peker noe sted. Generelt, rverdier er midlertidige og kortvarige, mens lverdier leve et lengre liv siden de eksisterer som variabler. En variabel har en bestemt minneplassering, så den er en lverdi.

På samme måte, hva er videresendingsreferanse?

2.11 Videresend referanser Å bruke en identifikator før dens erklæring kalles en videre referanse , og resulterer i en feil, bortsett fra i følgende tilfeller: Når en goto-setning refererer til en setningsetikett før etikettens erklæring. Når en struktur, forening eller oppregningskode brukes før den er deklarert.

Hva er en universell referanse?

Sammendrag. I en typedeklarasjon indikerer " && " enten en rverdi henvisning eller a universell referanse – a henvisning som kan løses til enten en lverdi henvisning eller en rverdi henvisning . Universelle referanser alltid ha formen T&& for en utledet type T.