Innholdsfortegnelse:

Hva er en av kategoriene med underspørringer?
Hva er en av kategoriene med underspørringer?

Video: Hva er en av kategoriene med underspørringer?

Video: Hva er en av kategoriene med underspørringer?
Video: Advanced SQL Tutorial | Subqueries 2024, Kan
Anonim

Type underspørringer

Enkel rad underspørring : Returnerer null eller en rad. Flere rader underspørring : Returnerer en eller flere rader. Flere kolonner underspørringer : Returnerer en eller flere kolonner. Korrelert underspørringer : Henvisning en eller flere kolonner i den ytre SQL-setningen.

Med tanke på dette, hvor mange typer underspørringer er det i SQL?

I dette kapittelet lærer du om de tre brede inndelingene av en underspørring i SQL : Enkelrad, flerrad og korrelert underspørringer . Det er tre brede typer av en underspørring i SQL.

hva gjør en underspørring? EN underspørring er en spørring i en annen spørring, også kjent som en nestet spørring. EN underspørring brukes til å returnere data som vil brukes i hovedspørringen som en betingelse for ytterligere å begrense dataene som skal hentes. Undersøk brukes med SELECT-, INSERT-, UPDATE- og DELETE-setningene.

Dessuten, hva er forskjellen mellom sammenføyninger og underspørringer. Hva er de forskjellige typene underspørringer?

Blir med mot Undersøk . Sammenføyninger og underspørringer brukes begge til å kombinere data fra annerledes tabeller til ett enkelt resultat. Underspørringer kan brukes til å returnere enten en skalær (enkelt) verdi eller et radsett; mens, blir med brukes til å returnere rader. En vanlig bruk for en underspørring kan være å beregne en oppsummeringsverdi for bruk i en spørsmål

Hva er en underspørring og hva er dens grunnleggende egenskaper?

EN underspørring er en spørring (uttrykt som en SELECT-setning) som er plassert inne i en annen spørring. Den indre spørringen eller underspørring utføres normalt først. Utdataene fra den indre spørringen brukes som input for den ytre spørringen.

Anbefalt: